Laserbehandling

Fysioterapi & Træning Haderslev

Her på siden kan du læse mere om vores laserbehandling. Læs derfor meget mere om dette nedenfor. Har du nogle spørgsmål, kontakter du os bare. 

Laserbehandling i haderslev

Laserbehandling i Haderslev

Vi tilbyder high power laserbehandling til effektiv behandling af både akutte skader, overbelastningsskader og kroniske skader.

Hos Fysioterapi & Træning Haderslev anvender vi Chattanooga High Power Laser med 15 kilowatt, der bygger på nyeste teknologi og giver den mest effektive form for laserbehandling.

Laserbehandling er en anerkendt behandlingsform, der kan anvendes alene eller i kombination med andre fysioterapeutiske behandlingsformer.

Ved laserbehandling anvendes infrarødt lys på det berørte område af kroppen. Det infrarøde lys har en evne til at trænge dybt ind og påvirke kroppens væv på celleniveau. Laserstrålerne vil bl.a. øge cellernes stofskifte og produktion af energi (ATP), hvorved kroppens naturlige helingsproces accelereres.

Som resultat kan du opnå smertelindring og hurtigere heling. Sådan virker high power laserbehandling:

  • Har en betændelseshæmmende virkning
  • Har en direkte smertehæmmende virkning, da den dæmper sensibiliteten i nervesystemet
  • Frigør affaldsstoffer fra cellerne
  • Øger blodcirkulationen og trækker væske, næringsstoffer og ilt til cellerne

Målgruppe for high power laserbehandling er bl.a.:

  • Akutte skader som f.eks. forstuvning
  • Overbelastningsskader, såsom tennisalbue, museskade m.v.
  • Kroniske skader, f.eks. slidgigt og diskusprolaps
  • Laserbehandling kan desuden anvendes mod smerter i knæ, skulder eller nakke samt andre former for hævelser og smerter.

High power laser er en hurtigtvirkende, effektiv og smertefri behandlingsform. Laseren ses som et rødt lys, der rettes mod det berørte område. Selve behandlingen tager kun omkring 5 minutter per område. Der kan i nogle tilfælde opstå en varmeudvikling under behandlingen.

Kontakt os gerne for priser og mere information om laserbehandling.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.