Yoga

HAR IKKE YOGA-HOLD PT.

 

​Husk : Tæppe, vand, pude, sokker og evt trøje til afspændingen.

Næste holdstart:
Når holdet er fyldt melder vi en holdstartsdato ud.
Ved interesse kontakt klinikken på mail fys.haderslev@gmail.com eller på telefon 7452 4241

Instruktør: Anita Blenner

Lidt om instruktøren og holdet

Jeg hedder Anita er 43 år har to børn på 9 og 12 år og bor i Hammelev. Jeg blev færdig med yogauddannelsen fra DGI i januar 2015, herefter har jeg været på mange inspirationskurser, samt kursus i hvordan man hjælper en bedre ind i stillingerne. Jeg har undervist i yoga i Hammelev lige siden og synes det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg startede med yoga fordi jeg havde problemer med min skulder og nakke, og har nu en krop som aldrig har været stærkere.

Min undervisning tager sit udgangspunkt i Hatha yoga som vækker kroppen og strækker den både stærk og smidig. Det kan være dynamisk med en flydende sekvens af stillinger, hvor der kan være små øvelser, eller store og mere statiske stillinger. Det kan også være liggende, siddende eller stående øvelser, hvor fokus vil være forskellige steder på og i kroppen. Ved de stående øvelser arbejdes der ofte med balancen og hermed også koncentrationen og at skabe ro. Mange mærker at kroppen bliver gladere, når den får lov at strække sig og blive stærkere, samtidig med at vores hjerne også får en pause fra alle de informationer som den modtager i løbet af en lang dag. Når man strækker et sted i kroppen i fx en yogaøvelse, er det sted forbundet med resten af kroppen via bindevævet. Kroppens bindevæv er et sammenhængende netværk, der binder hele kroppen sammen, for at holde det elastisk er det vigtigt at holde kroppen igang og få vores krop ind i en masse gode stræk.

For at få en større bevidsthed omkring vores åndedræt, vil der være fokus på det igennem timen, da det at trække vejret er kroppens vigtigste funktion og redskab til et godt helbred.

Sidst i programmet afsluttes der altid med en afspænding. Jeg anser afspændingen som et energitilskud, hvor vores krop både fysisk og mentalt kan opnå sit fulde udbytte af alle øvelserne,og få lov til at restituere hver en muskel.

Essential Yoga – forår 2020

​Mandag
kl. 18.00-19.15: Hatha Flow
kl. 19.25-20.15: Restorativ Yoga

Onsdag
kl. 18.15-19.15: Yin Yoga

Pris: Drop-in pris 90,- eller 5-turskort 350,-

Instruktør: Zascha Watz.

Lidt om instruktøren og holdet

Uanset dit køn, din kropstype, dit niveau eller hvorvidt dit fokus er indadvendt eller fysisk, så er Essential Yoga stedet for dig og din yoga. Yoga er nemlig for alle.

Essential Yoga er en lille yogavirksomhed startet i sommeren 2019 i Haderslev af yogainstruktør Zascha Watz. Formålet med Essential Yoga er at sprede yoga til alle, der har lyst til at udforske yogaens mange muligheder og tilbud, samt ønsker at udfordre sig selv både mentalt og fysisk. Yogaholdene er altid åbne for alle uanset fysisk form, kropstype eller niveau.

Yoga har fyldt mere og mere i mit liv siden mit første møde med den tilbage i 2010. Jeg har løbende taget flere forskellige kurser, seminarer og master classes og blev i juni 2019 certificeret yogalærer med 250 timer fra Yoga Here & There på Bali. Jeg er cetificeret multistyle og kan dermed undervise med sikkerhed og stabilitet i både Hatha (traditionel og flow), Vinyasa, Ashtanga, Yin og Restorative Yoga.

Mine timer er kendetegnet ved nærvær, nænsomhed, humor og et solidt sikkerhedsmæssigt og filosofisk fundament. Igennem Yoga Hive Montana er jeg blevet introduceret til aroma flow og æteriske olier, hvorfor timerne gerne har et pift af æteriske olier tilpasset timens fokus. Disse er dog altid frivillige at anvende.

Læs mere om hold, 1:1 yoga, workshops og priser på hjemmesiden
http://www.essentialyogadenmark.com

og på Facebook: Essential Yoga Denmark, hvor du også meget gerne må lave en anbefaling.