Yoga hold i Haderslev

Fysioterapi & Træning Haderslev
Her på siden kan du læse mere om vores hold inden for Yoga. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere om holdet, kontakter du os bare. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. 
Yoga hold

Yoga hold i Haderslev

Tilmelding:
På mail til fys.haderslev@gmail.com eller på tlf. 7452 4241

​Husk : Tæppe, vand, pude, sokker og evt. trøje til afspændingen.

Instruktør: Anita Blenner

Hej
Jeg hedder Anita og er 47 år, og bor i Hammelev sammen med min mand og vores to børn. Jeg har dyrket yoga i mange år, først pga. en gammel skulder skade, men fandt ud af at yoga gjorde så mange andre gode ting for mig, at jeg tog DGI`s yogauddannelse, og blev færdig som instruktør i januar 2015. Har herefter været på ekstra kurser hvert år og undervist i Hammelev de sidste 7 år.
Jeg arbejder med dybe stræk, mobilitetsteknikker, styrke, balance, koncentration, fokus, meditation, ro og lykke : ) Asanas de fysiske øvelser styrker og bearbejder kroppens svage områder.

De forkortede muskler strækkes og giver styrke til de svage, vi arbejder både med kroppens store muskler og de små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen finder stille og roligt tilbage til sin oprindelige og naturlige tilstand. Man kan lytte til bevægelsen gennem åndedrættet og på den måde blive mere opmærksom på sine fysiske begrænsninger, så man ikke risikerer at overbelaste kroppen. Men mest af alt så påvirker yoga energien i kroppen, og du får en større kropsbevidsthed, som så igen gør, at du bliver bedre til at lytte til din krops signaler.

Timen bliver altid afsluttet med en afspænding, hvor vores krop kan opnå sit fulde udbytte af alle øvelserne, og få lov til at restituere hver en muskel.

Husk : Alle kan være med og medbring gerne egen måtte hvis muligt, vand, tæppe, pude, sokker og evt. en trøje til afspændingen.

Hilsen Anita

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.