FysioFlow i Haderslev

Fysioterapi & Træning Haderslev

Her på siden kan du læse mere om vores hold inden for FysioFlow. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere om holdet, kontakter du os bare. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. 

En dansk udviklet træningsform

FysioFlow hold i Haderslev

FysioFlow er en dansk udviklet træningsform, der kombinerer dele af yogaens univers med den nyeste viden indenfor bindevæv/fascier.
Fascier omslutter vores krop muskler, organer og indre strukturer, lidt som en våddragt og det er netop måden, hvordan de mange fascielag glider i forhold til hinanden, der har stor betydning for vores bevægelighed. Ved inaktivitet, stress og stillesiddende arbejde, kan den fascielle våddragt blive tør og stiv og dermed vanskeliggøre bevægelse, og evt. give smerter i kroppen.

Formålet med FysioFlow er at bevæge, strække og smidiggøre fascierne for dermed at opnå en bedre bevægelighed. Foruden at øge bevægeligheden, aktiverer træningen også kroppens ro og hvilesystem.

Træningen består af rolige, bløde og flydende bevægelser i stillinger, der netop passer til din krop og dens begrænsninger. Foruden en kort opvarmning afsluttes træningen med afspænding.

Holdet henvender sig til alle som ønsker at øge sin bevægelighed, spørg gerne.

Kom og vær med og prøv virkningen på egen krop.

Tid: Mandag 16.00-17.00 og torsdag 11-12.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.