Behandlinger

Hos Fysioterapi & Træning Haderslev behandler vi alt inden for vores fag. Med 10 fysioterapeuter og 1 ergoterapeut har vi tilsammen mange års erfaring og ekspertise inden for vores felt og kan tilbyde dig lige den behandling, du har brug for til at blive fri for dine pinsler.

I vores klinik i Haderslev har vi vore egne træningssale med alle de nødvendige apparaturer og redskaber, der skal sikre dig den bedste behandling eller genoptræning. Her kan du både træne selv eller få hjælp fra vores erfarne medarbejdere.

Vi behandler alle slags patienter – fra børn til ældre – og hos os bliver du altid tilbudt en tid, når du vil bestille en behandling. Vi anbefaler, at du får en lægehenvisning fra egen læge blandt andet for at få tilskud fra Danmark, men det er også muligt at få behandling uden.

Former for behandlinger

Vi udfører en masse behandlinger, se herunder hvilke.

Behandling af akutte skader

Det er træls at blive ramt af en sportsskade, piskesmæld eller andre akutte skader. En fibersprængning, knæskade eller piskesmæld kan være skyld i, at din hverdag ikke kan fungerer optimalt. Vi behandler alle akutte skader og bestræber os på at finde en hurtig tid til dig, når du kontakter os.

Alm. behandling af fysiurgiske lidelser

Vi behandler alle led- og muskelskader, både på det akutte og på det mere kroniske stadie. Overbelastningen af nakke og skulder, problemer med ryggen eller gigtsygdom er noget, alle kan blive udsat for. Vi ved, hvor generende det kan være, når kroppen ikke fungerer, som den skal. Vi tilbyder derfor en professionel behandling og kan vejlede dig i korrekte arbejdsstillinger, træning, øvelser og udstrækning.

Al slags genoptræning

Hos Fysioterapi & Træning Haderslev tilbyder vi al form for genoptræning til for eksempel sklerose-patienter, apoplexi-patienter (blodprop og hjerneblødning), gigtpatienter m.a.
I vores træningssal kan du trygt finde vejen tilbage til styrken og få hjælp, råd og vejledning af vores fysioterapeuter.

Behandling i hjemmet

Vi tilbyder behandling i hjemmet, hvis du selv er for dårlig til at komme til klinikken. Kontakt os for at få mere at vide om priser og tider.

Vederlagsfri behandling

Hos Fysioterapi & Træning Haderslev tilbyder vi også vederlagsfri behandling. Det kræver, at du snakker med din læge, der har diagnoserne på behandlingen, eller kontakt os her i klinikken for mere information.

Medicinsk akupunktur og shockwave-behandling

Hos os tilbyder vi også moderne eller medicinsk akupunktur, der bygger på opdateret viden om patologi og neurofysiologi. Det er den mest udbredte akupunkturmetode inden for de sundhedsfaglige professioner. Læs mere om medicinsk akupunktur under vores menu ’Akupunktur’.

Shockwave-behandling er også en behandling vi tilbyder hos Fysioterapi & Træning Haderslev. Det er en behandling, der sender bølger ind i vævet. Få mere information omkring de forskellige behandlinger på vores klinik eller klik: Radierende shockwave eller fokuseret shockwave.

Firmaordninger til medarbejdere

Vil du i din virksomhed tilbyde dine medarbejdere en god ordning til fysioterapi og behandling af arbejdsbetinget overbelastning eller skader, så kan du hos os få en firmaordning, hvor medarbejderne enten kommer til vores klinik eller hvor vi kommer ud til din virksomhed.​​