Seniortræning

Fysioterapi & Træning Haderslev

Her på siden kan du læse mere om vores seniortræning. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere om holdet, kontakter du os bare. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Styrket krop og forbedret kondi

Seniortræning i Haderslev

Holdet henvender sig til dig, som gerne vil have styrket hele kroppen og forbedret din kondi.

På holdet vil din styrke og kondi blive udfordret i trygge rammer sammen med en ergoterapeut. Du styrer intensiteten, så der er plads til alle på holdet, uanset problematikker. Du vil komme hele kroppen igennem, ved brug af maskiner, egen krop og forskelligt træningsudstyr, som f.eks. elastikker og vægte. Træningen foregår som en blanding af stationstræning og fælles træning.

Cirkeltræning består i at du laver en øvelse i et vis stykke tid, hvorefter du rykker over til en ny øvelse. Alle øvelser gennemgås til start og løbende igennem træningen, så alle kan huske øvelserne.

Ergoterapeuten vil gå rundt og korrigere og tilpasse øvelserne til hvert enkelt, alt efter om du kommer med en problematik.

Fælles træning består i at ergoterapeuten viser øvelser, som du herefter skal lave sammen med ergoterapeuten.

Der bliver taget individuelle hensyn til alle, så holdet bedst muligt er tilpasset til alle.

Tidspunkt:
Mandage kl. 11.00 – 12.00

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til holdtræning – Kontakt os for nærmere info.

Holdansvarlig:
Ergoterapeut Kirsten Bech.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.