Cirkeltræning

Fysioterapi & Træning Haderslev

Få mest muligt ud af din tid når du træner! Træn hele kroppen og få mere overskud i din hverdag. Maskinerne er sammensat, så du får trænet alle dine muskelgrupper.
Det resulterer i en god og effektiv blanding af styrketræning og kredsløbstræning. 

Træning af hele kroppen

Hvem kan lave cirkeltræning?

Cirkeltræning er en træningsform, der passer til alle uanset alder og grundform. Maskinernes modstand løber fra niveau 1 – 12, hvilket betyder at du nemt vil kunne tilpasse den modstand, der passer til dig.

Du kan vælge at starte på lige det niveau, du føler passer bedst til dig og dermed øge dit træningsniveau i takt med at træningen giver resultater, og du får brug for mere modstand fra maskinen. Det er nemt at justere træningsmaskinens modstand, da dette gøres ved at trykke på knapperne fra 1-12.

Inden opstart vil der blive lavet en grundig gennemgang af hver maskine, så du kender fremgangsmåden. Tid til gennemgang af maskinerne kan IKKE bookes via vores online system, men skal bestilles ved henvendelse til klinikken enten via mail: fys.haderslev@gmail.com eller tlf. 7452 4241.
Efterfølgende bestemmer du selv hvornår du vil træne, hvilket foregår selvstændigt. Træningstidspunkterne kan ses på et skema, du får udleveret. Der er personale i klinikken i hele åbningstiden.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.