4,2 stjerner på Google

Yoga hold i Haderslev

Fysioterapi & Træning Haderslev

Her på siden kan du læse mere om vores hold inden for Yoga. Har du nogle spørgsmål, eller vil du vide mere om holdet, kontakter du os bare. Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Yoga hold

Yoga hold i Haderslev

Tilmelding:
På mail til fys.haderslev@gmail.com eller på tlf. 7452 4241

​Husk: Tæppe, vand, pude, sokker og evt. trøje til afspændingen.

INSTRUKTØR
Anita Blenner

Din yoga instruktør

Jeg hedder Anita og er 49 år, og bor i Hammelev sammen med min mand og mine to børn. Jeg har dyrket yoga i mange år, først pga en gammel skulder skade, men fandt ud af at yoga gjorde så mange andre gode ting for mig, at jeg tog DGI`s yogauddannelse, og blev færdig som instruktør i januar 2015.

Har herefter været på ekstra kurser hvert år og starter på yin yoga uddannelsen i august, og har undervist i Hammelev de sidste 9 år.

Jeg underviser i hatha yoga og i den kommende sæson vil der være mere yin yoga hvor man strækker sig til velvære. Yin yoga er supplement til al anden træning, hvis ikke du motionerer dit bindevæv bliver det tørt og ufleksibelt, som kan føre til overbelastning og uforklarlige smerter.

Bindevævet findes overalt i kroppen som støttevæv til knogler, muskler, organer, blodårer og nerver og helt ned på celle plan. Gennem enkle siddende og liggende stræk der holdes over tid, stimuleres bindevævet til at blive mere væskefyldt, stærkt og fleksibelt. Foruden dybe stræk vil vi arbejde med mobilitetsteknikker, styrke, balance, koncentration, fokus, meditation, ro og lykke : ) Asanas de fysiske øvelser styrker og bearbejder kroppens svage områder.

Yoga hold

Praktisk info til yoga

Vi arbejder både med kroppens store muskler og de små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder. Kroppen finder stille og roligt tilbage til sin oprindelige og naturlige tilstand. Man kan lytte til bevægelsen gennem åndedrættet og på den måde blive mere opmærksom på sine fysiske begrænsninger, så man ikke risikerer at overbelaste kroppen. Men mest af alt så påvirker yoga energien i kroppen, og du får en større kropsbevidsthed, som så igen gør at du bliver bedre til at lytte til din krops signaler.

Timen bliver altid afsluttet med en afspænding, hvor vores krop kan opnå sit fulde udbytte af alle øvelserne, og få lov til at restituere hver en muskel.

Husk: Der vil blive taget hensyn til alle, uanset hvilke udfordringer man har er der altid andre alternative øvelser, og hjælpemidler som stol, blok og bælter. Medbring gerne egen måtte hvis muligt, vand, tæppe, pude, sokker og evt en trøje til afspændingen.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.

Vil du høre mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger inden for fysioterapi og træning, er du altid meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder for effektiv træning og behandling.